En vemodig söndag

Hejsan!

Idag är det en väldigt vemodig söndag. Jag ligger fortfarande i vår underbara säng och funderar kring saker. Har precis tänkt gå upp och äta lite frukost. Sedan ska vi nog åka och handla lite på Willys och flyttpacka. Vi ska ju snart flytta in till den stora staden.  Jag  kommer nog också göra ett och annat smycke idag jag är på smyckesskapande humör. Imorgon är jag ledig då ska jag träna sen ska jag förbereda för lektionen på kvällen. Jag ska nog också försöka hinna klippa mitt hår topparna börjar bli slitna igen. Ikväll är det ensam mamma söker det ska bli så roligt att se det igen. Har längtat!

kram

Hejsan!

Hej!

Idag har det varit en riktig sån här slappar söndag. Jag sitter i soffan och ser Gilmore Girls och känner mig bara jätte rastlös. Jag funderar på att cykla ner på stan en sväng kanske gå på en bio ikväll. Ska titta vilka filmer som går. Ikväll ska ensam mamma börja. Jag älskade den serien förra året. Så ikväll har den alltså premiär. Imorgon ska jag inte göra så mycket alls jag ska på språkverkstan på kvällen och sen så ska jag börja flyttpacka i veckan. Massor hade jag tänkt fixa med det. Igår var jag på kräftskiva det var trevligt! Men nu ska jag ut och ner på stan!

Kramar/Anna

Oj bloggen förlåt för min dåliga uppdatering:(

Hej!

Idag är jag hemma och är lite sjuk. Jag har inte gjort någonting alls och det känns jäkligt bra! Jag saknar dock min sambo som inte har varit hemma idag. Så nu längtar jag tills han kommer hem. Ikväll ska jag nog äta med min vän Emilie det ska bli trevligt vi behöver lite tjejsnack. Nu hör jag att min älskling kommer hem! Bloggar mer ikväll!

kram




RSS 2.0