Tjolahopp!

Idag har jag haft en slappar dag. Jag har sökt lite jobb och gjort två halsband, sen har jag surfat resten av tiden! Ska snart äta och sedan ska jag ta tag i mig själv och börja städa ut förrådet. Imorgon åker vi upp till min hemstad:) Det ska bli så kul! Vi är bjudna på födelsedagsfest på lördag! Så vi kommer åka imorgon och jag ska försöka att träffa så många kära vänner jag bara kan under de dagarna då jag är hemma! Imorgon kommer det förmodligen bli resurangbesök och på lördag ska jag nog gå och fika med en vän på stan innan jag ska fixa mig för festen! Ikväll ska jag ut och bada kan ta lite foton då och lägga upp dem senare idag! Jag känner att min förkylning som varit på gång börjar gå över och jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart! Jag får inte vara sjuk efter helgen för mitt gudbarn ska komma på besök nästa vecka och hon har Downs och hjärtfel så hon är oerhört infektionskänslig. Så jag måste bara bli frisk tills dess! Men får ta det lugnt tills lördag och hoppas på bättre tider :) Idag har min sambo varit på arbetsintevju. Jag är lite nervös och jag hoppas verkligen att han får det här jobbet! Det verkar passa honom och vi behöver pengarna nu när båda är arbetslösa. Jag börjar dock att plugga i augusti men vi måste få inkomster annars funkar det ju inte. Vi har dock aldrig varit i den här sitsen förut, men jag kan ju säga att jag kännr mig lite stressad för ekonomin. Men jag hoppas båda får jobb snart efter sommaren! Nej nu ska jag äta!

Hoppas ni mår bra allihopa!

Kramar

Oh it´s hot in here!

Damn vad varmt det är! Det är som att bo vid medelhavet eller något sånt! Det har varit en riktigt härlig dag idag! Vi har dels haft besök utav min kära svärmor och min sambos mormor! De har varit här och fikat och shoppat och ätit härlig lunch i vår heta stad! Vi har också tvättat, fast vi var inte särskilt tvättsugna så det blev endast tre maskiner tvättade så vårt tvättberg har minskad minimalt. Typiskt jag måste tvätta mera imorgon:(. Jag hatar hushållsysslor, jag dör av tristess det är så tråkigt...blä. Vi har också fyndat, jag fick finaste kjolen och blusen utav min svärmor : ) Det kanske blir helgens fest outfit : ) Vem vet?! Den bästa shoppingen är när man själv slipper betala.

Ikväll blir det grillning på balkongen. Det ska bli gott! Imorgon vill jag bada det är ju så varmt. Vi ska också städa ut vårt förråd imorgon. Det kommer bli tungt vi har ju en del skit där nere i källaren, så jag ska köpa ett ton med sopsäckar och slänga skräpet. Ledsen mamma men man kan inte behålla allt här i livet. Jag kommer nog försöka skänka en del till Röda Korset med tror jag.

Nu måste jag gå iväg och handla sopsäckarna och tvättmedel för morgondagens slit göra. Men jag hoppas att jag hinner med ett dopp efter städningen och tvättningen!

Här kommer en bild på mitt nygjorda Lycka by Anna armband! Gillar du det? Du kan få det i flera färger! Bara att maila mig! Det blir ditt för 139 kr! Mailadressen är [email protected]

Vackert armband!



det igen

Vad har ni gjort idag?

Kram

En runda på stan, måleri och resturangbesök

Hej!

Idag har jag hunnit med massor! Jag har varit på stan med en kompis! Vi var på Röda Korset och frågade efter böcker till vår verksamhet som vi har i stan! Tänk de skänkte bort 15 fina böcker till oss! Man tackar och bugar! Sedan gick vi och åt på en ny öppnat resturang som har supergod GI-mat! Efter det var vi på myrornas och kollade lite men hittade inget fynd denna dag detta var dock bra för ekonomin med tanke på att jag inte har speciellt mycket pengar nu. Sen kom sambon och hämtade mig och vi möttes upp med hans pappa och hans fästmö hemma hos oss. De var på genomresa i vår vackra stad. De bjöd oss på en god middag nära vår nya lya! Vi fick dock vänta på maten i evigheter! Då passade jag på att satt titta på huset vi ska bo i. När jag tittade mot huset kom jag fram till att fasaden inte är särskilt snygg! Men det är finare inuti! Sedan när jag har lagt min Anna-charm genom lägenheten kommer det nog bli superfint! Det är dock en del som behöver åtgärdas innan vi kan flytta in som ny färg i pysselrummet och köket och lite annat fix!

På kvällen har jag suttit och målat! Det har varit roligt, ska fortsätta nu. Håller på att måla en tavla till svärmors kök! Ack, ack, ack så kreativ jag är :)

Här kommer lite bilder från resturangen! Jag fick dock vänta ett tag på min mat! Så här såg i alla fall de andras tallrikar ut när maten kom!

De andra fick mat men jag fick vänta...

mat

Så här såg min plats ut när sambons och hans far fick mat... tomt.. ingen mat i sikte..tiden går..

tom plats

Efter en stund!

min mat

Maten var grymt god!


Hörs imorgon!

Kärlek/Anna

Huvudvärk

Hallå!!

Jag har precis kommit hem från sambons svärmor och mormor. Jag är trött och har huvudvärk. Detta är inte på grund av min kära svärmor om ni nu trodde det ;) utan jag är bara grymt trött efter mycket tänkande. Trots huvudvärken måste jag hålla lektion ikväll. Vet inte hur det ska gå till men jag får försöka att hålla huvudvärken borta genom lite alvedon eller liknande preparat. Jag har haft en trevlig helg med mycket shoppande till nya lägenheten på Röda Korset. Second hand is the shit när man har liten budget.

Jag hittade bland annat en sekretär för 75 kr som jag behövde till nya lägenheten, vilket fynd va! Den behövs bara slipas och målas om till någon fin färg! Sedan hittade jag en äkta kristall lampa för 30 kr plus lite annat smått och gott till den nya lyan!

Känns roligt! Men nu har jag stress magont måste försöka förbereda för lektionen nu!

Här kommer en bild när vi fikade hos sambons mormor!

Fika hos mormor

Puss och kram

Finns det inget Vanligt Hyfs och Sunt Förnuft?!

Alltså kom igen har människor och inget vanligt hyfs och sunt förnuft? Jag måste bara berätta om en sak som hände i förrgår när jag och min vän var ute för att dansa efter vinkvällen ;). Det var första gången jag nästan hamnat i bråk någonsin när vi varit ute. Vi stog i kön och väntade men sen mådde min kompis jättedåligt. ( Hon är gravid och är just nu i spymånaderna). Så vi gick iväg en sväng för att hon skulle må bättre. Så vi frågade dem vi stog vid om det var OK att vi gick in i kön igen när vi kom tillbaka. Självklart var det Ok för dem. Så vi gick iväg jag och min gravida vän som behövde åt en buske snabbt. När vi kom tillbaka hade kön rört sig framåt rätt så rejält, även fast vi hade stått och väntat i hundra år innan. Så du skulle vi försöka komma fram till vår plats. Då när vi hade gått en bit i kön så började ett gäng att blocka oss.
- Men ni får inte gå fram? (Gänget )
* Jo men vi har stått i kön hela tiden bara det att min kompis började må dåligt så vi gick iväg en stund bara. ( Jag)
- Nej men ni kan ju inte tränga er ( Gänget blockade oss och var kaxiga)
* Men vi tränger oss inte vi har stått i kön och då mådde hon dåligt för hon är gravid så sen så är det väll bättre att vi går iväg än att hon är kvar här? ( Jag)
- Jag har också varit gravid flera gånger ( En liten ful tjej)
* Jaha, okej( jag)
- Men du trycker mot mig jag gillar det inte( En kille som jag inte tröck nått emot alls han ville bara kaxa sig han med, han var med i deras gäng.)
* Nu säger vi till vakten ( Mn kompis)
- Gör det ni ( Gänget)

Så gick vi där ifrån jätte arga och sa åt vakten som släppte in oss efter en kort diskussion så vi kom före alla i kön i stället. Men jag blev så irreterad. Är det något att börja bråka om, om vi stått i kö hela tiden fast bara gick iväg en stund. Det är inget som jag inte skulle börja bråka om i alla fall. Särskilt om personen var gravid. Nog för att människors förstånd ofta försvinner när de druckit. Men att ge sig på två tjejer och bråka och kaxa sådär tycker jag bara är onödigt.

Kom igen valigt hyfs och sunt förnuft säger jag bara även fast man har druckit.

Idiotgäng................


Mamma Mia!

Hej!

Har ni någonsin gått på en bio ensam? Det har jag inte gjort förrän ikväll. Min kära sambo och hans kompis skulle se Hancock medan jag ville se Mamma Mia. Så jag gick på den medan de gick på Hancock! Mamma Mia var så bra!
Jag skrattade så jag skrek och tårarna sprutade, och jag grät så tårarna sprutade, dock lite mindre än när jag skrattade, för den var mest rolig. Så underbart bra:) Alla klassiska ABBA låtarna, man kunde inte undgå att sitta och sjunga med. WOW säger jag bara vilken Feel Good film! Nu mår jag bra riktigt bra. Även fast jag fick gå på film själv.

Puss och godnatt!

Nu ska jag sova riktigt gott!

Bakisdag...

Hejsan!

Idag har jag varit bakis hela dagen. Vi var hos en kompis igår och festade lite med vin och god mat! Det var jätteroligt! Vin fylla och bakisdagar är det värsta. Man blir alldeles sur i magen och mår illa hela dagen. Så vi har legat hemma och sett på film i flera timmar. Imorgon ska vi åka till min kära svärmor, och min sambos mormor! Det ska bli jätte mysigt! Men först kommer en vän och hennes kille. Så vi kommer nog att bjuda på korvmiddag! Sedan sticker vi iväg till svärmor!

Nu ska vi snart äta!

Kram kram

Dilemma ny lägenhet eller utomlands jobb?

Hejsan alla!

Ny lägenhet eller utomlands jobb? De ringde när vi var uppe i Norr och berättade att de hade en lägenhet och frågade om vi var intresserade. Eftersom vi har haft många planer om att jobba evuntuellt utomlands så tänkte vi att tajmingen inte var så bra men eftersom det är svårt att få en lägenhet i stan så tänkte vi att det inte skadar att titta på den. Så vi gick dit utan några som helst förväntningar och vi stört gillade den! Den var jättemysig och ljus! Det är en trea och byggd år 1948 inne i stan. Den har högt till tak och ett stort vardagsrum med en öppenspis. Jag tyckte den kändes bra och blev förtjust i den. Men då kommer vi till dilemmat!

SKA VI SKAFFA NY LÄGENHET ELLER ÅKA UTOMLANDS?

För er kanske valet är lätt, man kan ju alltid skaffa lägenhet sen när man varit utomlands. Men kan man få en sån här lägenhet som man gillar mycket?

För mig tror jag att det kommer att kännas annorlunda genom att flytta in till stan. Istället för att sitta ute i en liten del av stan som är fult och otrevligt med äckliga grannar och hög hyra för att vara i den här delen av stan. Så för mig kommer det nog kännas ett äventyr i sig att flytta till stan och ha nära till gymmet och, shoppingen ( farligt, farligt ) och pärlaffärer! Plus att om jag stannar kvar i stan kan jag fortsätta vara kontaktperson och RKUF aktiv, vilket är väldigt viktiga uppdrag för mig och svåra att bara lämna för en tid.

Men utomlands? När får man chansen att jobba utomlands? Problemet med denna plan är att ingen av oss har jobb än. Det skulle kanske ringa nån till sambon men de har inte ringt. Så där är det ju väldigt osäkert. Då skulle vi bara få försöka chansa på att få jobb.

Men båda gillar ju lägenheten.. Om vi skulle åka iväg skulle det bli krångligt eftersom det är inflytt den 1 oktober vilket gör att då måste vi ha dubbelhyra hela vår utlandsvistelse. Det funkar ju inte!

Så vi fick ställa de båda sakerna mot varandra. NY LÄGENHET ELLER UTOMLANDS JOBB?

Vi valde lägenheten, eftersom vi var tvungna att lämna besked igår. Så nu ska vi flytta och det känns rikitgt bra:).

Jag kanske kan hitta min lilla idyll här i stan istället och inte känna mig så rastlös och sugen på förändring och nya äventyr?

Eller? Det är ju en del av mig. Jag kanske borde göra så som hon i boken " Lyckan, kärleken och meningen med livet" Flytta utomlands och hittta mig själv i ett kloster i Indien. Eller det kanske är för klyschigt? Att flytta in till stan kanske räcker?! Eller?

Puss

Roadtrip

Hej!

Igår så ägnade jag största delen av min tid i vår lilla bil. Först hämtade vi upp min bästa vännina som skulle med oss hem. Hon hade bunkrat upp med en hel dagstur av ätande. Vi började med ett besök hos mormor, sedan hos farmor, och vidare till en vän. Så det kändes mycket kortare än vad det var genom alla trevliga stopp. Det var tur eftersom jag hatar att åka bil längre sträckor. Jag blir uttråkad och får ont i mina ben. Gårdagens roadtrip gick dock väldigt bra. Jag ägnade stor del av tiden i bilen åt att lyssna på Markoolio och fnissa åt hans texter, och roliga inlägg mellan hans låtar. När vi kom fram till vår kompis hade hon gjort en god sallad, med hembakat ljuvligt bröd och till efterätt fick vi underbara havrekakor med kaffe och te. Det var urmysigt! Så vi kom hem sent på kvällen helt utslagna och trötta. Nu har min sambo gjort frukost så nu ska jag äta.

Skriver vidare senare!

Furuvik, nostalgi och Rädda Schimpanserna!

Hejsan!

Igår var jag alldeles slut när jag kom hem så jag hann inte skriva på bloggen förrän jag däckade i sängen. Men nu ska jag uppdatera er om gårdagens strapatser. Vi började med att möta upp en vän till min kompis som jag inte sett på över två år. Jag var lite orolig över att jag inte skulle känna igen snubben. Men min vännina hade sagt i telefonen tidigare. " Var inte orolig du kommer känna igen honom på stilen, tro mig!" Så jag satt i bilen och spanade efter honom. Men hon hade rätt jag kände igen honom på stilen:) Så instuffade i bilen körde vi mot Furuvik i hopp om en nostalgisk dag. Eftersom jag inte varit på Furuvik sen jag var typ 12 år så var det spännande och se om stället hade förändrats. Man kan ju hoppas det efter ungefär ett halvt liv senare att det har gjort det. Entrén såg dock ut precis som jag minns den och det var fullt med barnfarniljer som köade utanför.

Vi beslutade oss för att slå ner oss på en kulle bredvid medan vi väntade på min vännina och mitt gudbarn och hennes söta lillebror. Vi hade ju en del att prata om efter två år av icke pratande så tiden flög iväg snabbt och snart hade den ensamstående powermamman kommit med solglasmaffian i släptåg.

Så vi gick in i parken och den såg precis lika dan ut som jag minns den åtminstonde i början. Min vännina ville gärna att vi skulle se när de matade aporna senare, så vi började med att titta på djuren så vi hade nära till aporna, och jag fick använda min allergimedicin hysteriskt när de små skulle klappa hästarna och getterna.

Efter en stund var det apmatdags (alltså, vi åt inte apor utan aporna skulle äta! ;-). Det kom en kvinna ingåendes bland apflocken och det såg ut som om hon aldrig gjort något annat än umgås med apor, det visade sig att det hande hon nästan inte gjort heller. Hon hade fått tagit hand om den lilla apungen Manda när hennes mamma dog. Sedan så fick Manda adopteras av en av de andra aporna men hon älskade fortfarande sin mänskliga mamma som hon klängde på hela tiden. Kvinnan berätta något som jag blev väldigt ledsen över. Schimpanserna håller på att dö ut på grund av att de skövlar så mycket skog i Afrika så de inte kan leva där. Så hon berättade att inom ungefär tio år kommer de inte finnas några vilda schimpanser kvar längre. På Furuvik finns det dock lite saker man kan köpa där pengarna går direkt till räddningen av att försöka rädda schimpanserna. Jag hoppas att alla som åker till Furuvik köper ett ap-skrivblock för 25 kr, eller en tavla som en av schimpanserna målat eller filmen som handlar om schimpanser. Kom igen, 25 kr är inte så mycket och det går till en mycket viktig sak! Hoppas verkligen att fler tänker som jag så de kan rädda Schimpanserna. SÅ HJÄLP TILL ATT RÄDDA SCHIMPANSERNA!
Nog med sorgefakta.

Furuvik var väldigt trevligt och det blev mycket nostalgi känsla. Barnen åkte karusellerna som jag åkte när jag var liten och Furuvik var sig likt. Det var dock ett mycket större och fräschare Furuvik. Så dit kommer jag åka fler gånger, helst med mina egna barn när det nu det blir. Ett barnvänligare nöjespark får man nog titta efter.

Här är lite bilder från dagen:)

Fin prinsessa

Påfågel

En mysig bild vid gårdagens solnedgång.

Ikväll åker vi ut till ön med kompisar. Kommer hem på Söndag, så det blir mer bloggande efter helgen!

Kram/Anna

MORNING:)

Jag vaknade upp rätt så trött idag. Vi skulle kommit hem tidigt igår egentligen men vi blev kvar och spelade Buzz!, ett jätteroligt frågesportsspel :-)

Buzz! megaquiz

Idag ska jag ta mig iväg till Furuviksparken i Gästrikland med en ungar i släptåg. Det kommer bli en heldag och jag kommer säkert vara helt slut efteråt men det kommer att bli superroligt!

Jag skriver mer om själva dagen i parken senare!

Kram kram,
Anna

Skor och Chinchilla jakt

Hejsan!

Nu sitter jag här en snabbis vid tangenterna igen, ska snart ner på stan och träffa vänner men har tid en stund att klicka lite. Idag har vi tittat på skor åt min sambo, men det fanns inte ett enda par som passade honom. Den sorten han ville ha fanns inte i affärerna, och han gav besviket upp och får vänta tills vi kommer hem igen så kan han köpa dem där. Även han behöver nya joggingskor för våra morgonpromenader. Idag gick morgonpromenaden hur lätt som helst jag hade riktigt pepp-musik i öronen så det kändes som om man flög fram i de nya pjucksen och riktig powermusik i lurarna.

Vi har också varit och tittat på Chinchillor i djuraffären. Jag har ju haft en Chinchilla förut och jag ville visa älsklingen de söta djuren så vi gick på Chinchilla jakt. Vi såg två stycken i en av stans djuraffärer. De var grymt söta och vi blev kvar en lång stund och tittade på de vilda små liven. Om jag och älsklingen skulle skaffa Chinchillor så har vi diskuterat fram de bästa namnen. Chilli och Pirri ska de heta, visst är det klockrena namn ?!


Nu ska jag fixa min kvällsmakeup och göra mig redo för en kväll på stan.

Kärlek/Anna

Morgonpromenad

Hej!

Idag startade jag min dag vädigt sent för att vi somnade halv fyra inatt. Igår var vi hos några kära vänner och åt tacos middag och planerade för helgens utflykt till en ö i havet. Vi ska vara i en kompis stuga från fredag till söndag. Det ska bli riktigt trevligt, Jag vill bada, bada ,bada. Håller på att köra tvättmaskinen nu så att jag kan packa en riktig ö packning med massa byxor för en hel helg. Jag som är en riktig kjoltjej egentligen men man får ta seden dit man kommer. Dessutom vore det rent opraktiskt att gå runt i kjol på en ö, eller?! Men en kjol kommer nog slinka ner i packningen iaf, även fast jag ska försöka att packa väldigt lite hur nu det ska gå till vet jag inte. Men nu så skriker min sambo på mig att vi ska ut och gå.


Hörs senare under dagen!

Kram

Yes ,yes ett nätverk:)

Hejsan alla!

Nu har jag äntligen kommit tillbaka från Norrlandsskogarna. En dag till och jag hade fått lappsjukan,och suget efter ett nätverk har varit enormt. Det som är skönt med att vara upp i Norr är att det är så tyst och lugnt. Trots att man klättrar på väggarna första dagen där så inger naturen ett slags lugn så efter ett tag så njuter man bara av kunna vara, luften är ren och man sover den mest underbara sömn man kan tänka sig. Det låter som om jag skriver en kärleksnovell. Men det är faktsikt så jag har kännt de här dagarna i norr.

Vi gick också en kvällspromenad då jag och min sambo, och syster yster fotate lite. Det blev jättefina bilder så jag tänkte visa några för er här.

Orange blomma i makrofoto

Träd i motljus



Lupiner mot Norrländskt landskap

Vackra blommor i hand

Jag har också gjort många smycken den här helgen och jag har fått ett inbokat smyckesparty. Nu ska jag se till att ha många vackra smycken gjorda till nästa helg då partyt ska vara. Ska gå till pärlaffären imorgon och köpa fler silverlänkar så jag kan börja silverkollektionen. Nu är jag så trött att jag snart ramlar av soffan. Så nu ska jag och min igelkottskung sova.

Pussar/Anna

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav!

Idag har jag haft en underbar dag!

Jag började med en morgonpromenad i norrlandsskogarna. Sen blev det en tripp ner på stan där jag fikade med min bästa kompis och mitt kära gudbarn. Hon var ovanligt lugn så hennes mamma trodde hon var sjuk men jag tror det var min Anna-charm som var hemligheten till hennes lugn ;-) Efter fikat köpte jag tyg till mina nya sommarsmyckespåsar som nya smycket kommer levereras i under sommaren. Efter det så gick jag till stadens bästa pärlaffär och köpte silverlänkar och de finaste sötvattenspärlorna jag sett på marknaden hittils. Eftersom jag längtat efter en fotlänk hela sommaren blev detta starten! Nu har jag gjort två fotlänkar eftersom min svägerska också ville ha en. Se så fina de är!

Två fotlänkar, helt i äkta silver och sötvattenspärlor. Ett rosa och lila och ett vitt och rosa. Perfekt för sommaren!

Det kommer bli en hel kollektion i denna stil men i många olika färger. Du kan bestämma själv hur du vill ha det. Det kommer bli både enkla armband med sötvattenspärlor och dubbelradiga armband och halsband, förutom fotlänkarna såklart! Silver hela vägen igenom. Håll utkik på hemsidan!

Jag har också hunnit med sommarens första dopp! Underbart! Så nu så känns det som riktig sommar :)

Solv, vind och vatten, höga berg och djupa hav, och pärlor förstås! Kan det bli bättre?!

Jag kommer ta en liten bloggpaus i några dagar eftersom jag kommer vara i en stuga i norrlänska skogarna utan något nät. Så nu får vi se hur mycket bloggabstinens jag kommer få.

Puss och kram,
Anna

Brum,brum....

Hejsan!

Idag har vi åkt bil nästan hela dagen. Vi stannade i Stockholm och lunchade med en tjejkompis. Det var helt omöjligt att hitta rätt och vi åkte fler ett antal gånger. Tillslut fick vi ringa min kompis och be henne komma dit vi var. Som tur var var hon föstående och det gick betydligt snabbare för henne att komma till oss än vi till henne. Vi lunchade på en grekisk restaurang. Det var gott och vi kunde äta GI- mat. Efter en trevlig lunch med fniss och skratt fortsatte vi vår resa. Har precis satt mig ner för att blogga lite och koppla av. Det är härligt att vara lite hemifrån. Imorgon ska jag träffa min bästa vän och mitt gudbarn som bor här i stan. Vi kommer nog fika och catcha up lite vad som händer i våra liv. Det ska bli riktigt roligt att träffas igen, det blir ju inte så ofta när man bor så långt ifrån varandra. Nu känner jag mig riktigt trött och ska nog hoppa in i duschen snart.


Puss och kram!

Myrornas, pyssel och chockladtårta

Hej!

Har ni ätit GI-chokladtårta någon gång? Så jäkla gott! Min sambo bakade en idag, och jag smockade i mig en rejäl bit och njöt av varenda tugga. Jag har också varit på myrornas idag.
Det här är mina fynd:

7 böcker( så nu har jag sommarens böcker avklarade även fast två av dem är köpta åt min sambo)
1 designer kruka ( till min fina balkong)
1 skinnväska ( för sommarens utekvällar)
2 halsband med underbara pärlor ( som numera är omgjorda till underbara armband till min nya kollektion " Gammalt blir Nytt " som kommer upp på hemsidan snarast, hoppas jag hint till min webmaster. )

Här är ett litet smakprov i alla fall! Klicka på bilden :)
Fyra smycken som jag skapat av gamla smycken som köpts på second hand

Så jag är riktigt nöjd med dagen. Nu ska jag börja packa för vår semester. Kl tio imorgon drar vi så dags att börja fixa inför det.

kram kram

Varning för grannen

Hello!

Alltså vi har nog den sämsta grannen som går på denna jord. Vi har stått ut med henne nu i ca ett och ett halvt år. Men nu har vi fått nog. Vi kan inte ha vänner över för då så avslutas festen alltid med att vaktbolaget kommer även fast klockan är runt sju på kvällen. Vi kan inte grilla med elgrill för då klagar hon på oset, vi kan inte skratta för högt för då bankar hon i golvet. Vi kan inte resa oss från stolarna på balkongen för då klagar hon och bankar på hennes balkongräcke. Men kom igen! Det känns som om vi bor i ett fängelse, min sambo börjar känna kvävningskänslor och jag blir vansinnig. Efter mötet vi hade med vår hyresvärd har hon dock fått en ordentlig varning att hon måste sluta hålla på som hon gör annars så blir hon vräkt. Men det känns ju inte så jätte mysigt med en spion granne som har en anteckningsbok där hon skriver ner allt alla gör. Om man inte kunde skriva tyst på datorn hade hon säkert suttit uppe på hennes balkong och tjuvlyssnat nu.

Idag har jag iaf gjort två söta armband. Ska nog pyssla ihop ett till nu innan jag ska sova. Imorgon ska jag upp tidigt på morgonen och gå på promenad, sedan kommer en kompis och hämtar mig så ska vi åka till ett stort myrornas. Nu åter till pysslet. Det brukar åtminstonde göra mig på bättre humör.

En irriterad Anna

Solsken, nynnande och Raymond och Maria

Hola!

Solen skiner idag! Lovely! Min fästman står och gör frukost. Kan det bli bättre?! Jag sitter och nynnar till Raymond och Maria och bloggar det känns som en bra start på dagen. Idag ska jag åka till pärlaffären och gå och hälsa på några vänner som jobbar på ett Café strax utanför stan. Det ska bli väldigt trevligt. Sedan ska jag börja packa lite smått för vi åker bort tidigt på torsdag. Vi ska åka förbi Stockholm och sen vidare för att träffa familj och vänner i någon vecka. Jag hoppas att jag får användning av min nya baddräkt under semestern. Svensk sommar är ju dock lite vanskligt så jag får nog se till att både ha baddräkt och paraply. Jag undrar om det är myggigt uppe i norr. Isf måste jag även inskaffa myggmedel. Ska nog höra med min sambo vad han tror om saken.  Nu ska jag snart äta sedan skall vi åka iväg.

På återseende!

Puss/Anna

RSS 2.0