Idag ska jag jobba som bartender på ett bröllop

Hej!

Idag är jag seg. Min älskade sambo är på ett studenthippo hela dagen. Jag brukar inte tycka om att vara ensam men idag uppskattar jag faktiskt min ensamhet! Det är rätt skönt att få en stund för sig själv ibland. Jag kommer nog inte göra så mycket idag innan jag ska iväg och jobba. Jag har packat mig och datorn i vår soffa och här kommer jag stanna tills jag måste ta bussen till stan.

Ikväll ska jag jobba i baren jag jobbade i hela förra året!  Har inte jobbat något än den här terminen men jag hoppas att allt kommer tillbaka fort. Vi slutar ett inatt så det tycker jag är väldigt skönt. Då slipper vi vara kvar till fem eller nått på natten!

Det har hänt en del spännande saker den här veckan! Jag har börjat på spanska och det är jätteroligt! Jag kan inte lägga ner boken. Jag har också jobbat lite i veckan, och igår var vi ute och dansade det var väldigt  skoj!

Nu ska jag se Gilmore Girls lite!

Pussar

Min sambo alias flugmördaren

Hej alla!

Min sambo har från att vara den den snälla, förstående pojkvännen förvandlas till den hänsynslösa bananfluge mördaren. Med hans vapen  (barn prova inte detta hemma, detta kan vara farligt...) min rosa hårsprayburk och en tändare börjat gasa och elda ihjäl flugorna. Så de dör skockvis och ögonblickningen utan någon som helst nåd. Hans uppdrag är att hålla vårt kök ,ja eller snarare hela vår lägenhet eftersom de tagit över varenda rum bananfluge fritt. Han är alla bananflugors största skräck och kvinnornas eller snare kvinnans största hjälte!

Fear me, banana flys!



OBS! Prova inte detta hemma!

Flammande hälsningar,
Anna


En sån besvikelse :(

Hejsan!

Idag har jag gått hela dagen och längtat till att gå på Arn filmen. När  jag väl skulle reservera biljetter till filmen så såg jag att den inte ens hade haft premiär än. Va?! Jag har missuppfattat något. En hel vecka kvar till som jag måste vänta ånej. Jag som bara längtar att se scenen när Arn träffar Cecilia igen. Men jag får fösöka stå ut till nästa vecka med att se det vackra på den vita duken. Jag älskar Arn jag älskade första filmen och jag har stora förväntningar på den andra filmen. Min sambo somnade, medan jag satt som föstenad i två timmar med tårar som sprutade vid de allra sorgligaste scenerna.


Arn och Cecilia

Idag har jag mått illa hela dagen. Fasen inte magsjukan. Jag som redan varit och är fortfarande lite förkyld och har ont i min hals. Jag vet faktiskt inte varför jag mår illa. Hoppas det går över tills imorgon bara! Vill inte ha magsjukan. Men min sambo känner ingenting alls så det är kanske bara jag som mår lite illa.  Ska vila idag så det blir bra imorgon!

Nu ikväll ska vi se Arkiv X är på den andra säsongen nu, och jag ska klippa mig och min sambo, båda har blivit lite väl långhåriga så vi ska fixa till det med sax och trimmer, dock ingen trimmer på mig. Tror inte att jag skulle klä i kort hår.
 
Nu ska jag se på lite tv en stund!

Trevlig fredag!

Kramar

Nu har min bror och hans tjej åkt hem, och det känns väldigt tomt :(

Hej igen!

Nu har min brorsa och han flickvän åkt hem. Det känns jätte tråkigt och jag önskar att de kunde stannat kvar längre. Det har varit mycket trevligt att ha lillebror här. Vi har hunnit med mycket skojigt! Igår gick vi på stan och tittade lite, och sen så gick vi hem och lagade tacos till middag! Efter det spelade vi lite Guitar Hero och spelade tecknet. Min bror och hans tjej vann. Efter det var alla sugna på att se skräckfilm när mörkret hade fallit. Det blev The last call, och den var riktigt läskig. Så när man var riktig rädd så man knappt vågade gå på toaletten själv var det sovdags.


Idag har vi bara tagit det lugnt och varit lite på stan och spelat tv spel och ätit. De åkte åtta tåget ikväll.Nu sitter jag och ser Sex and the city och jag börjar känna hur mina ögon blir tröttare och tröttare. Måste nog sova snart!

Natti natt!

Fotografering till mina smycken!

Hej!

Igår så gjorde vi den första fotograferingen för mina smycken med en superfin modell! Det känns jätteroligt! Jag kommer lägga upp några av bilderna här så får ni se dem! Jag hoppas verkligen att ni känner er sugna på att handla smycken nu när hösten snart är här!

Det varit en bra dag idag! Jag har haft undervisning som vanligt med mina underbara elever! Jag har också fått besök av min bror och hans tjej! Jättekul de stannar till onsdag! Så roligt! Nu ska jag snart sova men först ska jag ge min brorsa fett med stryk i Tecken! Ha!

Här kommer några av bilderna som ett smakprov till er! Enjoy!

Ett vackert sliver smycke med äkta stearling silver och vackra sötvattenspärlor!


Ett vackert pärlhalsband på wire i höstens    vackra färg rött!

Förlåt bloggen för min långa frånvaro!

Hej alla!

Jag hoppas att ni mår bra! Själv har jag varit barnvakt i en vecka nu för mitt gudbarn och hennes mamma har varit här i över en vecka. Det har varit roligt men intensivt! Förra veckan var jag och badade med mina underbara elever i Varnamon som är Sveriges största insjöbad! Gud vad roligt vi hade! Jag tror jag badade i fem timmar konstant! Det var som i Medelhavet fast utan saltet och kanske lite kallare, men med tanke på den värmen som var så var det underbart! Så dit vill jag åka fler gånger om det blir en till värmebölja, även fast det är en bits körning! It´s worth it!

Igår var jag iväg som ungdomsledare också med RKUF och vi åkte ut till en stiftsgård utanför stan för att bada, grilla och paddla kanot. Tyvärr var vädret piss. Men våra tappra ungdomar öste järnet och hade roligt ändå, så dagen blev i alla fall riktigt lyckat!

Det hände dock något tråkigt som gick bra men kunde gått j-ligt illa. Det blir rätt djupt i sjön där vi skulle bada, vi hade pratat med ungdomarna om detta och frågat vilka som inte kunde simma innan så de inte gick ut för långt. Sen gick de iväg för att bada och vi var kvar uppe i kåtan som vi hyrde jag och andra ledaren för att fixa käk. Sedan var det som om jag kände på mig att något skulle hända så jag sprang mot ungdomarna för att se hur badandet gick. När jag kom dit såg allt lugn ut och ingen hade börjat bada än. Efter en stund börjar de hoppa i en efter en och simma iväg till en brygga lite längre bort. Sedan var det en liten kille som hoppar i och när han kommer upp till ytan fick han panik för han kunde tydligen inte simma ändå. Så jag börjar kasta av mig kläderna och tänker hoppa i efter honom. Då dyker en av de andra ungdomarna i och livräddar honom. Allt händer på sekunder åtminstonde kändes det så. Det var jättehemkt särskilt om man vet hur illa det kunde gått. Som tur var gick allt bra och alla var goda till mods efter händelsen, även fast vi var skärrade ibörjan. Så vi fick en trevlig dag ändå. Men nåsta gång tänker jag ha med mig flytpuffar. HUA!

Efter grillningen så paddlade vi kanot! Jag och en av ungdomarna delade kanot och han skulle styra. Hahaha, vad oskickliga vi var på att paddla kanot. Det slutade med att vi flyter runt på sjön och skrattar konstant i typ en halvtimme. De andra var redan halvvägs bort! Hahaha! Det var riktigt roligt! Så vår kanotupplevelse lär vi inte glömma i första taget :)

Idag så ska jag vara kontaktperson och se film. Sedan ska jag packa för imorgon vi ska hämta mormor hos mina kusiner på vägen upp till stugan. Vi ska nämligen fiska kräftor imorgon! Det ska bli roligt! Jag älskar att fiska kräftor! Så sedan blir det kräftskiva!

Efter helgen kommer min bästa vän hem! Jag har saknat henne hela sommaren! Så nu blir det äntligen lite fart!


Hoppas ni mår bra alla!

Skriver mer under eller efter helgen!

Kärlek/Anna

RSS 2.0